facebook instagram

Γενική υγεία - Φόρμουλες

MELATONIN FAST DISSOLVE 3mg, (60 tabs) – NATROL

13,20

Η Natrol είναι κορυφαία κατασκευάστρια βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων στις ΗΠΑ που βοηθά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν την φυσική τους ομορφιά, τον ύπνο, τη διάθεση, την υγεία του ανοσοποιητικού και την υγεία του εγκεφάλου.
Η
Natrol Melatonin Fast Dissolve 3Mg σας βοηθά να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και περισσότερο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
90 tabs.

 

Κωδικός προϊόντος: 57-1-1-2-1-2-8-2-21-1-1-3-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-2-2-1-1-1-2 Κατηγορίες: , ,

Εξαντλημένο

Περιγραφή

 Ο ύπνος ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος και η έλλειψή του μπορεί να επηρεάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Μελέτες έχουν δείξει πώς οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται αρκετά έχουν περισσότερες πιθανότητες να ασθενήσουν και μπορεί αυτό επίσης να επηρεάσει τον χρόνο ανάκαμψης του σώματος.
Ο ύπνος ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα: Έρευνες έχουν δείξει τη σημασία του ύπνου για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, τη βελτίωση της πνευματικής διαύγειας, τη διατήρηση ισορροπημένης διάθεσης και πολλά άλλα.
Η Natrol Melatonin είναι η νούμερο 1 μελατονίνη στην Αμερική, βοηθάει στην αϋπνία – σας βοηθάει να κοιμηθείτε γρηγορότερα  και να ξυπνάτε νιώθοντας αναζωογονημένοι.
Μπορεί να ληφθεί οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Δεν απαιτείται νερό . Επιπλέον, είναι χορτοφαγικό συμπλήρωμα.

 

Αυτό το προϊόν, μπορεί να καταναλωθεί, μόνο από υγιείς αθλητές ή ασκούμενους,ηλικίας άνω των 18 ετών. Πριν ξεκινήσετε την χρήση, απευθυνθείτε στο γιατρό ή τον γυμναστή σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού ή υποφέρετε από κάποια χρόνια ή περιοδική πάθηση,μην προχωρήσετε σε χρήση του σκευάσματος.

Συστατικά

Δοσολογία

Λάβετε μία κάψουλα  20 λεπτά πριν τον καθιερωμένο σας ύπνο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “MELATONIN FAST DISSOLVE 3mg, (60 tabs) – NATROL”
X