facebook instagram

Όροι Χρήσης

Αρχική | Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό  κατάστημα του  The Protein House. Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε τις αγορές σας, να διαβάσετε τους παρακάτω όρους  χρήσης. Εφόσον προχωρήσετε σε παραγγελία  μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να αναβαθμίσει το περιεχόμενο των όρων χρήσης, εφόσων αυτό κριθεί αναγκαίο βάση των εξελίξεων στην αγορά ή στην σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής, το The Protein House θα ενημερώσει τους  χρήστες  μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Η αλλαγή όρων δεν θα αφορά παραγγελίες  στις οποίες  έχουν  γίνει νωρίτερα. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους  όρους και τις προϋποθέσεις  διότι η περαιτέρω  χρήση, περιήγηση και διενέργεια παραγγελίας  στην ιστοσελίδα μας, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας  με αυτούς. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί  υπηρεσίες, να σβήνει  λογαριασμούς, να αφαιρεί  ή να τροποποιεί το περιεχόμενο, ή να ακυρώνει  παραγγελίες. Eπίσης, κατανοείτε και αποδέχεστε ότι:

Τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας απευθύνονται σε υγιή άτομα, ή αθλητές άνω των 18 ετών.

Αν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Επίσης τα άτομα που προχωρούν σε παραγγελία από το κατάστημά μας, δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε πάθηση, εκτός αν υπάρχει  σύσταση  ή εντολή  από γιατρό  ή θεραπευτή, προκειμένου να μπορούν να καταναλώνουν αυτά τα προϊόντα.

To The Protein House προσπαθεί να είναι ακριβής  σε περιγραφές και πληροφορίες προϊόντων. Ωστόσο  δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές των προϊόντων ή άλλου περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας είναι  πάντοτε σαφείς, αξιόπιστες, ενημερωμένες, ή χωρίς σφάλμα. Δεν φέρουμε  καμιά ευθύνη σε περίπτωση απροειδοποίητης αλλαγής των συστατικών ή των συσκευασιών των προϊόντων από τις εταιρίες παραγωγής τους. Γι᾽αυτό ζητάμε τον άμεσο ελέγχό τους από τον πελάτη με την παραλαβή τους

 

Τρόποι  παραγγελίας  :

Α.  Ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας  μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος – εάν είστε  νέος χρήστης -θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσετε εγγραφή (θα σας έρθει άμεσα μήνυμα στο email σας). Αν έχετε κάνει στο παρελθόν εγγραφή, δηλώστε όνομα χρήστη και κωδικό για να προχωρήσετε. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, εάν  διατίθεται σε παραπάνω από μία γεύσεις, ορίστε τι θέλετε μέσω του πλήκτρου « ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» και με τα σύμβολα  ^  πάνω ή κάτω  προσθέστε ή αφαιρέστε, για να δηλώσετε την  ποσότητα που επιθυμείτε. Έπειτα  πατήστε το πλήκτρο  « ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». Πατώντας το πλήκτρο «ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ» βλέπετε τι έχετε επιλέξει. Εαν επιθυμείτε να επιστρέψετε στα προϊόντα για επιπλέον αγορές, πατήστε το πλήκτρο  «ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ». Εάν έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας, ορίστε τον τρόπο αποστολής και πατήστε το πλήκτρο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» για να προχωρήσετε στο τελευταίο στάδιο, επιλέγοντας τον τόπο πληρωμής. Ελέγχετε  πάλι τα στοιχεία σας  στο πεδίο που εμφανίζεται. Aν θέλετε να διορθώσετε κάτι  σε στοιχεία ή διεύθυνση, παρακαλούμε  ενημερώστε το  και  προχωρήστε στην σελίδα πιο κάτω, για να επιλέξτε μέθοδο πληρωμής. Πατήστε στο κουτάκι «αποδέχομαι τους όρους χρήσης κτλ» και πατήστε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» . Ανάλογα  με  την επιλογή σας (paypal, κάρτα, αντικ/βολή κτλ) θα εμφανιστεί και το αντίστοιχο πεδίο. (Εάν έχετε επιλέξει πληρωμή με κάρτα, θα χρειαστεί να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας κτλ). Την στιγμή που θα ολοκληρώσετε και την πληρωμή, θα σας σταλεί αμέσως  στο email σας  αναφορά για την παραγγελία σας, με τα προϊόντα που επιλέξατε και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει (ονοματεπ/μο, διεύθυνση κτλ).

Β.   Τηλεφωνική επικοινωνία – παραγγελία.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας : Δευτέρα εως Παρασκευή 09.00 –  17.00 και  Σάββατο 10.00– 15.00 στο  213 041 1750 . Εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή προϊόντος  και θα καταγράψει  την παραγγελία σας.  Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει προϊόν ,για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας αναφέρεται τον κωδικό που αναγράφεται  δίπλα στο  είδος  και θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Γ.   Επιτόπου επίσκεψη στο κατάστημά μας.

Διεύθυνση:  Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 71, Καλλιθέα.  Ώρες λειτουργίας καταστήματος : Δευτέρα εως Παρασκευή  09.00 – 17.00 και Σάββατο 10.00 -15.00 .

 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

  1. Με αντικαταβολή μετρητοίς, κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.
  2. Με χρέωση της πιστωτικής σας  κάρτας, ακολουθώντας τα βήματα του προγράμματος αγοράς  στο  ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η συναλλαγή σας και τα προσωπικά δεδομένα, είναι απόλυτα διασφαλισμένα, με την βοήθεια των ειδικών προγραμμάτων και  διεθνών κανόνων ασφαλείας κρυπτογράφησης (SSL),που ακολουθεί το σύστημά μας.(Χρήση Delta Pay – Alpha Bank).

 

  1. Κατάθεση του χρηματικού ποσού ,σε λογαριασμό της εταιρίας μας.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης πρέπει να ενημερώνει τηλεφωνικά την εταιρία μας στο τηλ. 213 041 1750

Συνεργαζόμενες  τράπεζες

ALPHA BANK – ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. / Δ.Τ. ΤΗΕ ΡRΟΤΕΙΝ ΗΟUSΕ

IBAN    GR3101403260326002002000919

 

ATTICA BANK – ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

IBAN   GR1801608860000000085042009

 

EUROBANK – ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

IBAN   GR7702602550000370201201852

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

IBAN GR07 0172 0700 0050 7011 1321 384

 

  1. Με Pay Pal

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όλες οι αποστολές  γίνονται μέσω της ELTA PORTA PORTA COURIER, από Δευτέρα έως  και Παρασκευή, εάν η παραγγελία καταχωρηθεί έως τις 14.00

  1. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ :

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  παράδοση την επόμενη μέρα .

ΕΚΤΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ  παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός του δικτύου της εταιρείας. Εάν η περιοχή  θεωρείται απρόσιτη, ο πελάτης  παραλαμβάνει από το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας διανομής.

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30,00 ευρώ. Ο πελάτης χρεώνεται 3,50 € το κόστος αντικαταβολής και 5,00 € εάν ζητηθεί παράδοση σε προκαθορισμένο χρόνο. Εξαιρούνται τα βάρη, οι αλτήρες, οι σάκοι, οι συσκευασίες προϊόντων και τα δέματα άνω των 6 κιλών. Εξαιρούνται οι πελάτες χονδρικής.

 

  1. ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ :

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός προϊόντος, η εταιρεία μας  θα επικοινωνήσει μαζί σας  για να σας  ενημερώσει  εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε σταδιακή παράδοση ή αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας.

  1. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:

Το ποσό για μια ελάχιστη παραγγελία είναι 25,00 €

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ :

Δυνατότητα επιστροφής προϊόντος που αγοράστηκε από το κατάστημά μας, εντός 10 ημερών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παραδόθηκε. Για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα, ελέγξτε τη συσκευασία και την κατάσταση του προϊόντος, κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αντικατασταθεί αμέσως  με χρέωση δική μας, διαφορετικά θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν  το επιθυμείτε. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται  μετά από συνενόηση με την εταιρεία μας.

Το κόστος επιστροφής ή αντικατάστασης μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Elta Couriers είναι 5 ευρώ

 

Δήλωση  Πελάτη:

Ο πελάτης εγγυάται την φερεγγυότητα  των στοιχείων που  δηλώνει στον  προσωπικό του  λογαριασμό.

 

Επικοινωνία :

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, στα παρακάτω τηλέφωνα  213 041 1750(δύο γραμμές)  ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση  info@theproteinhouse.gr

Για οποιαδήποτε παρατήρηση  ή παράπονο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι  παρατηρήσεις  και υποδείξεις σας, μας   βοηθούν στην βελτίωση των υπηρεσιών μας, απέναντί σας.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ,ανανέωσης  του περιεχομένου  της ιστοσελίδας  ή των όρων χρήσης ,χωρίς προειδοποίηση  και  τίθενται σε ισχύ από  την στιγμή δημοσιοποίησής  τους .

X