facebook instagram

ANIMAL CUTS – UNIVERSAL NUTRITION

68,00

ANIMAL CUTS  – UNIVERSAL: Το «Animal Cuts» της εταιρείας «Universal Nutrition» είναι ένα συμπλήρωμα προηγμένης τεχνολογίας, μία ολοκληρωμένη φόρμουλα που περιέχει συστατικά ειδικά σχεδιασμένα που ενεργοποιούν το μεταβολισμό και τη θερμογένεση, την αυτοσυγκέντρωση –  κατά την προπόνηση –  και τη διούρηση, τη διατήρηση των μυών και τη θυρεοειδική λειτουργία. Επίσης, αυξάνει δραματικά την ενέργεια και καταστέλλει την όρεξη.

42 PACKS

 

4 σε απόθεμα

Περιγραφή

ANIMAL CUTS – 42 PACKS
UNIVERSAL

Το «Animal Cuts» της εταιρείας «Universal Nutrition» είναι ένα συμπλήρωμα προηγμένης τεχνολογίας, μία ολοκληρωμένη φόρμουλα που περιέχει συστατικά ειδικά σχεδιασμένα που ενεργοποιούν το μεταβολισμό και τη θερμογένεση, την αυτοσυγκέντρωση –  κατά την προπόνηση –  και τη διούρηση, τη διατήρηση των μυών και τη θυρεοειδική λειτουργία. Επίσης, αυξάνει δραματικά την ενέργεια και καταστέλλει την όρεξη.

Για τους bodybuilders, η διατήρηση του σωματικού λίπους σε χαμηλά ποσοστά είναι υψίστης σημασίας!
Έρχεται μια στιγμή όπου ό,τι έχει χτιστεί και κερδηθεί, με τα πιο βαριά βάρη και τις πιο έντονες προπονήσεις, πρέπει να παρουσιαστεί στον κόσμο. Θα υπάρξει κάποια αυστηρή δίαιτα στον ορίζοντα, κάποια σοβαρή άσκηση στο μέλλον, αλλά μπορεί να χρειαστεί κάτι επιπλέον, για να φτάσει κανείς πιο άμεσα στον στόχο του.

Ποιο είναι αυτό;
Το ANIMAL CUTS!

Οι πιο ανταγωνιστικοί bodybuilders  έχουν στραφεί στα Animal Cuts. Η φόρμουλα Animal Cuts είναι ολοκληρωμένη.  Απλώς καταναλώστε ένα «πακέτο» δύο φορές την ημέρα, για τρεις εβδομάδες και είστε έτοιμοι.

Το συμπλήρωμα διατροφής Animal Cuts αποτελείται από οκτώ διαφορετικά συμπλέγματα: (1) θερμογενετικό σύμπλεγμα, (2) μεταβολικό σύμπλεγμα, (3) θυρεοειδικό σύμπλεγμα, (4) διουρητικό σύμπλεγμα, (5) νοοτροπικό σύμπλεγμα, (6) σύμπλεγμα αναστολής της κορτιζόλης, (7) σύμπλεγμα αναστολής της CCK και (8) το αποκλειστικό σύμπλεγμα ενίσχυσης της βιοδιαθεσιμότητας.

Το Animal Cuts περιλαμβάνει ισχυρούς θερμογενετικούς παράγοντες. Επωφεληθείτε από την καθαρή άνυδρη καφεΐνη, τα εκχυλίσματα φυτών, πλούσια σε μεθυλοξανθίνες – καρύδι κόλα ( πολύτιμο καρύδι της Δυτικής Αφρικής), το γκουαρανά, το γιέρμπα ματέ (γνωστό  ως το τσάι των Ιησουιτών, είναι ένα παραδοσιακό ρόφημα της Λατινικής Αμερικής), καθώς και από τους κετόνες σμέουρου. Τα συστατικά του θερμογενετικού συμπλέγματος συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής ικανότητας του οργανισμού να καίει το αποθηκευμένο λίπος μέσω της διαδικασίας της θερμογένεσης.

Ακόμη, είναι εμπλουτισμένο με τα πιο αποτελεσματικά εκχυλίσματα τσαγιού: εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα τσαγιού oolong και εκχύλισμα λευκού τσαγιού και εκχύλισμα μαύρου τσαγιού. Αυτά τα συμπυκνωμένα εκχυλίσματα τσαγιού είναι όλα τυποποιημένα, ώστε να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ισχυρές πολυφαινόλες, συμπεριλαμβανομένης της EGCG, καθώς και διάφορες άλλες πανίσχυρης δράσης κατεχίνες που δρουν συνεργατικά, αυξάνοντας τον κύριο μεταβολισμό του οργανισμού σας.

 

Μπορεί να καταναλωθεί, μόνο από υγιείς αθλητές ή ασκούμενους,ηλικίας άνω των 18 ετών. Πριν ξεκινήσετε την χρήση, απευθυνθείτε στο γιατρό ή τον γυμναστή σας. Αν βρίσκεστε σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού ή υποφέρετε από κάποια χρόνια ή περιοδική πάθηση,μην προχωρήσετε σε χρήση του σκευάσματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Δοσολογία

Για περίοδο τριών εβδομάδων, πάρτε ένα φακελάκι μισή ώρα πριν την αερόβια δραστηριότητα και άλλο ένα, με διαφορά 6-7 ωρών, πάντα με άδειο στομάχι. Διακοπή για μία εβδομάδα και αν θέλετε συνεχίζετε με ένα κύκλο ακόμα των τριών εβδομάδων.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ANIMAL CUTS – UNIVERSAL NUTRITION”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

X